Aktuellt... Inspelning för Cancerförbundet. Stor del av cancerforskningen ligger på is p g a coronan. Hur värderar man ett liv?

Våren 2021
Så mycket roliga uppdrag! Senast i raden ledde jag Postnords Retailday. En tre timmar lång direktsändning om cirkulär ekonomi. 

Kahlo

Jag har en agent! Så vuxet. Så proffsigt. Så roligt. Jag har fått förfrågningar om att ha en agent sedan jag började som programledare -89 men aldrig känt att det varit rätt förrän nu. Två underbara tjejer, Malin och Sophie, står bakom Kahlo. Övriga "superhjältar" som kan bokas är David Sundin, Emma Knyckare, Fredrik Lindström, Henrik Schyffert, Josefin Johansson och Kristian Luuk. Så nu bokas jag genom Kahlo.se. Jag släpper alltså kontrollen från och med nu. I alla fall lite.

Föreläsning

För första gången någonsin skriver jag på en egen föreläsning. Jag tänker att om jag berättar om det så måste jag ju bli klar snart. Att vara  moderator handlar ju hela tiden om att intervjua och få fram det bästa hos en annan människa. Nu ska föreläsningen handla om mig. Svårt. Men kul.