Signum för Ellinor är att hon är oerhört professionell och personlig ut i fingerspetsarna med otroligt gott minne för detaljer och med full koll på klockan. Hon är genuint intresserad av de ämnen hon modererar och inkluderar, inspirerar, skapar delaktighet och trevlig atmosfär på scenen. Med ett extremt gott förarbete får hon de medverkande att känna sig trygga och avslappnande med ett högt engagemang. Ellinor får svåra ämnen att bli enkla att förstå, vilket märks i de höga omdömena i utvärderingarna. Tryggt och säkert hanterar hon oväntade situationer med bravur. Eventet får ett extra fint lyft med Ellinor som moderator. Dessutom är hon en riktig fröjd att samarbeta med. 
-
Maria Schutt, FoU-handläggare och Projektledare, AFA Försäkring

Jag har anlitat Ellinor som moderator vid ett flertal tillfällen. Hennes utpräglade professionalism lyfter konferenser med ett antal pinnhål. Jag är imponerad av hennes gedigna förarbete inför varje event. Paneldiskussioner hålls koncisa och intressanta. Dessutom lyckas hon få alla talare att hålla tiden på ett elegant och respektfullt sätt. I utvärderingarna efter varje event scorar hon alltid högt.
 - Gerhard Wennerström, VD Samtrafiken

Jag har haft förmånen att samarbeta med Ellinor vid ett flertal tillfällen där hon varit moderator vid olika seminarier under Almedalsveckan. Seminarierna har varit inom hälso- och sjukvårdssektorn och det har inte varit helt enkla ämnen som debatterats. Men Ellinor har gjort detta med bravur! Hon har varit ordentligt påläst och vågat ställa de där obekväma frågorna som man ibland måste ställa. Förutom ett genuint engagemang har också Ellinor ett stort hjärta. Hon får med sig paneldeltagarna och publiken tack vare sitt generösa sätt. Dessutom bjuder hon på sig själv. Jag längtar till nästa gång vi ska jobba tillsammans!
 - Rita Nimborn, Senior Director, Hallvarsson & Halvarsson

Ellinor modererade vår nätverks- och inspirationsdag om digital delaktighet och kommunikationslösningar för alla, oavsett funktionsförmåga. Temat kräver engagerade och kunniga personer på scen och Ellinor gav dagen en säker, professionell och trygg inramning blandat med humor och värme. Jag satte stort värde på hennes stora engagemang, uppriktiga nyfikenhet och förmåga att snabbt sätta sig in i relevanta ämnen och frågor, både i förberedelser och under dagen.
 - Charlotte Aleman, Projektledare för PTS Innovationsdag (Post- och telestyrelsen)

Jag anlitade Ellinor som samtalsledare för ett runda-bordssamtal nyligen och jag är imponerad över hennes engagemang och kunskap inom det område som hon skulle leda. Hon skapar genast en lugn och positiv stämning med sitt öppna och välkomnade sätt. Hon var påläst och professionell i mötet med deltagarna och fick dem att engagera sig helhjärtat. Allt detta gör att jag som ansvarig kan slappna av och lite helt på att hon fixar detta med bravur. Jag kan med stort förtroende rekommendera henne till dylika uppdrag.
 - Joachim C. Alexandersson, Landstingsansvarig Eli Lilly Sweden AB

Att ha Ellinor som ankare under Mimerdagen är det bästa man kan ha. Jag känner mig så trygg att jobba med Ellinor. Hon kan Mimer, vår bransch, är så påläst, allmänbildad, rolig, finurlig och personlig.
 - Maria Eberhardsson, Kommunikationschef Mimer

Ellinor är en mycket duktig moderater som har förmåga att inkludera och inspirera paneldeltagare, samtidigt som hon lyckas beröra publiken.
Under alla de seminarier hon har medverkat för oss på Janssen som moderator, har hon alltid vara mycket påläst, både om det aktuella ämnet samt om paneldeltagarnas specifika intressen. Ett proffs!
 - Anna Käll, Public Affairs Leader, Janssen 

Våra konferensdeltagare gav Ellinor mycket höga betyg i vår utvärdering, och det förstår jag. En mer scenvan, påläst och noggrann moderator som samtidigt bjuder på sig själv får man leta länge efter!
 - Lena Liljendahl, SABO

Ellinor är en av mina högst prioriterade moderator när jag genomför seminarium och events! Hon är professionell, nyfiken och väl förberedd, en moderator jag kan lita på 110 % som håller sig på en hög nivå. När jag har henne med som moderator känner jag mig trygg, hon är väl förberedd och har alltid kontaktat våra talare innan. Hon håller tiden under seminarium som jag tycker är viktigt! Har även använt henne som konferencier under galor vilket hon givetvis genomfört på samma höga professionella nivå! Hon har alltid bra idéer och förslag hur vi kan höja våra evenemang!! Ellinor kan jag starkt rekommendera som moderator och konferencier!
 - Petra Sörme, affärsområdeschef Svensk Byggtjänst
 
Jag jobbade tillsammans med Ellinor i samband med vårt årliga företagsevent då vi samlar alla våra anställda för en inspirerande och trevlig dag tillsammans.
Ellinor var moderator för hela eventet och gjorde en riktigt bra insats före, under och efter eventet. Hon är proffsig, cool och sympatisk! Jag kan verkligen varmt rekommendera Ellinor!
 - Per Kjellander, VD EGMONT Publishing
 
Ellinor är en rutinerad moderator med stort engagemang och glimten i ögat. Hon är lyhörd, påläst och kommer med tips om hur evenemanget kan lyftas till en högre nivå. Vi är jättenöjda med samarbetet med Ellinor inför och under vårt evenemang.
 - Karin Meibrin, Kommunikatör och projektledare MSB

Ellinor är full av positiv energi som smittar av sig på både arrangör, talare och konferensdeltagare. Att förbereda en konferens tillsammans med Ellinor är roligt och lärorikt. Hon är nyfiken och engagerad samt läser på och sätter sig in i ämnet för konferensen på ett imponerande sätt. På scen skapar hon med sin stora erfarenhet, närvaro och värme en trygghet som gör att såväl talare som publik slappnar av och börjar kommunicera.
 - Tommy Lenberg, VD Byggherrarna