Om Ellinor

Moderator, debattledare, konferencier, programledare, reporter och redaktör.

Jag är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom mig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Jag har också jobbat som tv-journalist på flertalet produktionsbolag i Sverige. Sedan 2004 har jag arbetat mer eller mindre heltid som moderator och debattledare. Jag gjorde verkligen en fantastisk resa i tv-världen men det är som moderator/debattledare jag trivs bäst. Framför allt handlar det om publikkontakten men det här jobbet gör mig också allmänbildad på köpet med alla ämnen jag behöver sätta mig in i.

Jag är född i Sveg, uppvuxen i Sundsvall och har bott i Stockholm hela mitt vuxna liv. Jag går igång på massor med saker, bl a tennis, körsång, simning och frågesporter. Jag vill gärna säga att jag är en yogatjej men lyckas inte så bra med just yogan. Att titta på barnens fotbollsmatcher är livet på en pinne, även att följa favoritlaget i allsvenskan. Den största passionen är nog att resa, då med familjen. I övrigt lyssnar jag på P1 och tvingar mina barn att få läsa läxor med dem för då lär jag mig massor.

Övrigt
Styrelseledamot Kvinnor Kan 2003 – 2007
Styrelseledamot Svenska Basketbollförbundet 2009 -2010
Styrelseledamot Djurgården Fotboll 2006 -
vice ordf 2014 -

Sagt om Ellinor

Jag har haft förmånen att samarbeta med Ellinor vid ett flertal tillfällen där hon varit moderator vid olika seminarier under Almedalsveckan. Seminarierna har varit inom hälso- och sjukvårdssektorn och det har inte varit helt enkla ämnen som debatterats. Men Ellinor har gjort detta med bravur! Hon har varit ordentligt påläst och vågat ställa de där obekväma frågorna som man ibland måste ställa. Förutom ett genuint engagemang har också Ellinor ett stort hjärta. Hon får med sig paneldeltagarna och publiken tack vare sitt generösa sätt. Dessutom bjuder hon på sig själv. Jag längtar till nästa gång vi ska jobba tillsammans!
Rita Nimborn, Seniorkonsult Springtime

Läs fler referenser